HENART PUUR LAMVLEES MIX

HENART PUUR LAMVLEES MIX

(Hart,Lever,Luchtlijp) HA04

Artikelnummer

HA04 

EAN

8719747820285  

 


Puur Lamvlees mix (Hart,Lever,Luchtlijp)

Superfood voor hond en kat.

Behoud van vitamines, smaak en aroma.
Dankzij onze Vacuum Nutridried®-methode is van al dat verlies geen sprake. In plaats daarvan behouden onze producten hun vitamines, smaak en aroma.

Geef als tussendoortje of als verrijking door de hoofd maaltijd, als onderdeel van een gebalanceerd dieet. 
Specificaties
Netto hoeveelheid 30 gr

Samenstelling
100% Lamshart, -lever en -luchtpijp
100% Lamb Heart, Liver and Trachea
100% Coeur, Foie et Trachée d ‘Agneau
100% Lamm Herz, Leber und Trachea

Koel en droog bewaren.
Niet geschikt voor puppy’s jonger dan 4 maanden.
Niet geschikt voor menselijke consumptie.

Toelichting Vacuum Nutridried®-methode
Met Vacuum Nutridried® introduceert Henart een revolutionaire kwaliteitsstandaard voor conservering van uitzonderlijke vleessnacks.

Op basis van een technologie die binnen de petfood-industrie wereldwijd alléén door ons wordt toegepast en daardoor volop voordeel biedt voor de groothandel en distributeur.

Vacuum Nutridried® combineert warmte met vacuümtechnologie. Terwijl die zachte en gelijkmatige warmte levert aan het product, zorgt de vacuüm omgeving ervoor dat het voedsel droogt bij een lagere temperatuur.
Zo ontstaat een ideale basis voor een continue droging van superfood voor hond en kat, met behoud van kwaliteit.

Dit in tegenstelling tot conventionele methoden, die om een veel hogere droogtemperatuur vragen en doorgaans tot een verlies van 50% aan voedingsstoffen leiden. Ook verwijderen andere methoden slechts tot 75% van het vocht, vereisen ze toevoeging van conserveringsmiddelen en boeten ze veelal in aan smaak.

Henart staat aan de basis van Vacuum Nutridried®. Een unieke droog methode voor vleessnacks en vers-vleesverrijking van de maaltijd, bedoeld voor kwalitatief hoogstaande producten voor hond en kat. Hun voedsel behoudt dankzij onze technologie z’n smaak, kleur én voedingswaarde.

We plaatsen vers voedsel in grote cilinders, dompelen die onder in een vacuümdroger en drogen ingrediënten in zo’n 90 minuten.

In die relatief korte tijd onttrekken we 98% van het vocht, bij een temperatuur van 37°C of lager. Samen zorgen die omstandigheden ervoor dat oxidatie en de productie van micro-organismen geen kans krijgen. Wél leiden ze ertoe dat elk product z’n smaak, kleur en originele voedingsstoffen behoudt.