Merken


O  N  Z  E      M   E  R  K  E   N

O V E R    O  N  Z  E      M   E  R  K  E   N


HUNTER STAAT VOOR KWALITEIT EN EXCLUSIEVE HONDEN EN KATTEN ARTIKELEN


Al meer dan 30 jaar is Dog & Cat Supply de importeur van het Hunter assortiment in Nederland.
Hierdoor zijn de exclusieve kwaliteitsartikelen van Hunter al meer dan 30 jaar verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Hunter produceert met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zowel kwaliteit als stijlvolle accessoires voor honden en katten. Hiermee word een breed assortiment geboden.

Het hele Hunter assortiment bevat momenteel ongeveer 5.500 items. De producten variëren van halsbanden, tuigen en leibanden voor honden en katten gemaakt van verschillende materialen tot functionele en modieuze honden kleding en bedden, evenals zorg en hygiëne items, innovatieve speelgoed en snacks.

Het belangrijkste aspect is in de ontwikkeling van nieuwe producten, de motivatie is om dieren en hun eigenaren plezier en comfort te brengen, en om de best mogelijke functionaliteit te bieden.

De HUNTER & HUNTER SMART merken genieten van toenemende populariteit wereldwijd. Het uitgebreide assortiment wordt nu geëxporteerd buiten de grenzen van Europa. Dit leidt tot een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van mensen, dieren en het milieu.
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol voor Hunter en Dog & Cat Supply in alle gebieden.

HALTI SPECIALIST IN INNOVATIEVE TRAININGSHULPMIDDELEN VOOR DE HOND


Halti is toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve trainingshulp-middelen voor het stoppen met trekken.

Het begon allemaal in 1979 met de creatie van de oorspronkelijke HALTI Headcollar door Dr. Roger Mugford. Later hebben heeft Halti meer producten toegevoegd aan het assortiment HALTI Stop Pulling, waaronder het HALTI Harness en de OptiFit Headcollar, die een aangepaste en comfortabele pasvorm biedt voor alle soorten honden, van Afghaans tot Westie.

Wij raden altijd aan, voor extra controle, om de HALTI Training Lead met dubbele clip te gebruiken, samen met onze hoofdbanden en harnassen tegen trekken.


Het fundamentele principe achter het assortiment HALTI Stop Pulling is controle te krijgen over het trekprobleem, zodat de eigenaar zich rustig kan richten op de lijntraining.


Alle hoofdbanden van HALTI werken door de hond vanaf de kop te leiden, zodat de eigenaar

Het HALTI® Walking-assortiment brengt stijl en functionaliteit samen, en is uitgebracht in vier levendige kleuren met een mooi tweekleurig textiel. Het HALTI Walking-assortiment combineert de extra 3M Scotchlite™ reflecterende strip en zachte neopreen vulling voor zichtbaarheid en comfort en maakt de dagelijkse wandeling met de hond een groot plezier.

Alle producten van het HALTI Walking-assortiment kunnen in de wasmachine op lage temperatuur worden gewassen.


ARM & HAMMER HET BESTE ADVIES VOOR TANDVERZORGING VOOR UW HOND


Arm & Hammer wordt al 150 jaar in vele huishoudens gebruikt en en staat bekend om zijn belangrijkste ingrediënt: natriumcarbonaat.

Het assortiment tandverzorging voor huisdieren heeft alles wat een eigenaar van een huisdier nodig heeft, van tandpasta tot tandenborstels, van munt snoepjes en mondspoeling voor in het drinkwater.

Ieder product bevat de natriumcarbonaat formule van Arm & Hammer, waardoor schadelijke zuren worden geneutraliseerd door op het tandvlees en tussen de tanden te bubbelen, waardoor tandplak en tandsteen wordt afgebroken.

Het assortiment is speciaal ontwikkeld voor de specifieke eisen van individuele huisdieren.
PET HEAD SHAMPOOS VOOR EEN SCHOON EN FRIS RUIKEND HUISDIER


 

Een premium assortiment met luxe shampoos, conditioners, sprays en doekjes voor katten en honden.

Alle formules van Pet Head worden in de VS geproduceerd naar menselijke kwaliteitsformules, en met pH-waarden voor katten en honden.


Het Pet Head-assortiment biedt oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen met honden, zoals modderige poten, haaruitval of rollen in onaangename geuren.

Ons assortiment luxe shampoos of verfrissende sprays bevat de perfecte producten voor alle benodigdheden, van een snelle schoonmaakbeurt tot een verwenbeurt met shampoo en conditioner.

Met de frisse en unieke geuren van het assortiment zal uw hond er altijd goed uitzien en heerlijk ruiken!