Top
Hunter assortiment

 

GROOTHANDEL IN HUNTER ARTIKELENAl meer dan 30 jaar is Dog & Cat supply de importeur van het Hunter assortiment in Nederland. Hierdoor zijn de exclusieve kwaliteitsartikelen van Hunter al meer dan 30 jaar verkrijgbaar op de Nederlandse markt.


Hunter produceert met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zowel kwaliteit als stijlvolle accessoires voor honden en katten. Hiermee word een breed assortiment geboden.


Het hele Hunter assortiment bevat momenteel ongeveer 5.500 items. De producten variëren van halsbanden, tuigen en leibanden voor honden en katten gemaakt van verschillende materialen tot functionele en modieuze honden kleding en bedden, evenals zorg en hygiëne items, innovatieve speelgoed en snacks.

Het belangrijkste aspect is in de ontwikkeling van nieuwe producten, de motivatie is om dieren en hun eigenaren plezier en comfort te brengen, en om de best mogelijke functionaliteit te bieden.


De Hunter & Hunter smart merken genieten van toenemende populariteit wereldwijd. Het uitgebreide assortiment wordt nu geëxporteerd buiten de grenzen van Europa. Dit leidt tot een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van mensen, dieren en het milieu.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol voor Hunter en Dog & Cat supply in alle gebieden.

INDIEN U EEN DIERENWINKEL HEEFT OF EEN

ONDERNEMING IN DE DIERSUPPLEMENTEN

CONSUMENTEN BRANCHE KUNT U HIERONDER

EEN ACCOUNT AANVRAGEN.

KLANTREGISTRATIE