Top
HALSBANDEN-LIJNEN-TUIGENBIZON LEER


 CODY  CODY PETIT  CODY COMFORT   CODY SPECIAL   CODY ROUND & SOFT   CODY ALU-STRONG

De CODY COMFORT-halsband heeft een bijzonder brede onderkant, die het draagcomfort voor uw hond aanzienlijk verhoogt. Het soepele bizonleer maakt deze kraag zacht en comfortabel en daarom absoluut geschikt voor dagelijks gebruik. De brede binnenlaag van de kraag CODY COMFORT verhoogt het draagcomfort. Dit is prettig voor alle honden, omdat de kraag dus veel zachtjes rond de gevoelige nek ligt. De lagere, bredere leren laag zorgt niet alleen voor een comfortabelere pasvorm, maar geeft ook een sterk visueel accent. Het gebruikte bizonleer ziet er enorm rustiek en natuurlijk uit, maar is erg zacht en soepel. Het leer is afkomstig van strikt gecontroleerde, duurzame veredeling en wordt in Duitsland verwerkt door de ervaren HUNTER leerprofessionals. Een metalen embleem met bizons motief siert de kraag CODY COMFORT, waarvan de verwijderbare sleutelhanger ook van bizonsleer is gemaakt. De CODY COMFORT-halsband is verkrijgbaar in twee kleuren en twee maten. Gemaakt in Duitsland.

De CODY PETIT is speciaal aangepast aan de lichaamsbouw van kleine honden. Voor kleine honden is de smalle vorm met een kleine gesp en een kleine D-ring comfortabeler om te dragen dan bij conventionele halsbanden. En omdat je kleine lieveling alleen het beste verdient, is de CODY PETIT gemaakt van hoogwaardig bizonleer, dat een natuurlijke look combineert met een fluweelachtig gevoel. Voor kleine honden is een "normale maat" halsband vaak te ver. De smalle CODY PETIT is aangepast aan het kleine lichaam van uw hond. Het heeft een zeer kleine D-ring en een kleine gesp; Over het algemeen is het heel licht en zacht en daarom comfortabel om te dragen. De halsband is versierd met een metalen embleem met bizons motief. Het hoogwaardige bizonleer van de CODY PETIT-ketting oogt bijzonder rustiek en natuurlijk, maar voelt soepel en zacht aan. Het edele leer is afkomstig van streng gecontroleerd fokken en wordt verwerkt door de HUNTER-experts in Duitsland. De CODY PETIT is verkrijgbaar in twee maten en twee klassieke kleuren.ELAND LEER


ROUND & SOFT. HUNTER heeft de lichtgewicht serie ROUND & SOFT LUXE ELK PETIT speciaal ontwikkeld voor kleinere honden. Dit lichte, zachte harnas met fonkelende strass-sieraden biedt de perfecte pasvorm, speciaal voor pug en de Franse Bulldog, maar in het algemeen voor alle kleine honden. De serie ROUND & SOFT LUXURY ELK PETIT is speciaal ontworpen voor kleinere honden. Verschillende elementen zorgen voor comfort: de slimme pasvorm die is aangepast aan de lichamen van kleine honden; het zachte en soepele Scandinavische elandleer; De ronde gestikte vorm, die bijzonder comfortabel is om te dragen en zeer zachtaardig is, zelfs voor langharige honden. Dankzij een nylon inzetstuk in het rond genaaide elandleer blijft de serie ROUND & SOFT LUXE ELK PETIT ondanks de delicate en lichte vorm erg stevig. De stevig geïntegreerde steentjes op de bovenkant van de serie maken de luxe.

DIAMOND ELK PETIT Kleine honden zijn vaak de grootste sterren, thuis, op de weg en bij de hond. Als je je kleine superster dienovereenkomstig wilt uitrusten, dan is de halsband DIAMOND ELK PETIT precies goed. De halsband DIAMOND ELK PETIT is gemaakt van zeer zacht elandleer met ingevoegde glinsterende stenen. Je hond zal blij zijn met deze superster-behandeling! Het Scandinavische elandleer wordt in Duitsland voor deze kraag verwerkt, vooral voor kleinere honden. De halsband DIAMOND ELK PETIT is smaller dan andere halsbanden - perfect afgestemd op het kleine lichaam van kleine honden. In het zachte elandleer zijn de glimmende edelstenen ingebed, die noch de vacht noch uit de huid van de hond kunnen aanraken.


RUNDLEER

KUNSTLEERTOUWNYLON

 
INDIEN U EEN DIERENWINKEL HEEFT OF EEN

ONDERNEMING IN DE DIERSUPPLEMENTEN

CONSUMENTEN BRANCHE KUNT U HIERONDER

EEN ACCOUNT AANVRAGEN.

KLANTREGISTRATIE